""

3.lig rüzgarları esmeye başladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 21:56

3.lig rüzgarları esmeye başladı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Nevşehirspor, 5.Grup’ta şampiyonluk için emin adımlarla ilerliyor. Şehirde hava değişti. 3. Lig rüzgârları esmeye başladı.

3.lig rüzgarları esmeye başladı
Son Güncelleme :

22 Şubat 2018 - 7:00

Nevşehir’de pazar günü oynanacak olan Yozgatspor maçı öncesinde Nevşehirli sporseverler kendilerini 3.Lig’de görmenin hesaplarını yapmaya başladı.
Kürkçülerspor’u deplasmanda 1-0 yenerek grupta maç fazlasıyla liderliğini devam ettiren Nevşehirspor 20. haftada Yozgatspor 1959 FK’yı konuk edecek.
Hafta sonu oynanacak olan Yozgatspor engelini aştıktan sonra diğer 5 maçını da kazanırsa tek rakibi Aksarayspor’un puan kaybetmesi kalıyor. Bunun için de ince hesaplar yapılırken, özellikle para konusunda kulübe destek olunması gerekiyor.Bunun içinde Nevşehirli iş adamlarının pamuk ellerini cebine atmalı. Nevşehir’in üst düzey yöneticileri de daha duyarlı davranması gerekiyor.
Para konusunda Nevşehirspor’a desteklerini esirgememeleri gerekiyor.
Nevşehirspor’un başarısı için ter döken teknik heyet ve futbolcuların maç öncesinde maç başı, prim gibi tüm alacaklarının ödenmesinin doping etkisi yapacak.
Nevşehirsporlu futbolcuların eminiz ki tüm alacaklarının ödenmesinin ardından motive olup rakiplerini daha kolay geçecektir.
Nevşehir halkı, Nevşehirli yöneticiler ve iş adamları Nevşehirspor yönetim Kurulu’nun elini parasal konuda rahatlatmalı.
Profesyonel ligde 12 yıllık özlem yaşayan Nevşehirspor yönetimi, futbolcuları ve taraftarı 3. Lig için hiç olmadığı kadar havaya girdi.
Yaşanan bu birlik ve beraberliğin iyi bir şekilde kullanılarak Nevşehirspor’un üst liglere çıkması için doğru bir şekilde kullanılması gerekiyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.