""

AK Parti İl Gençlik Kollarında Taşdemir dönemi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 05:02

AK Parti İl Gençlik Kollarında Taşdemir dönemi

AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanlığına partide uzun yıllar görev yapan Yaşar Taşdemir, atandı.

AK Parti İl Gençlik Kollarında Taşdemir dönemi
Son Güncelleme :

08 Nisan 2021 - 17:43

AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanlığına partide uzun yıllar görev yapan Yaşar Taşdemir, atandı.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kazım Emiroğlu Şimşek’in aday olmayacağını açıklaması üzerine partide, Gençlik Kolları Başkanlığı için bazı isimler değerlendiriliyordu. Yapılan istişareler neticesinde Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından partiye bugüne kadar büyük emek veren  İl Gençlik Koları Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Yaşar Taşdemir atandı.

Başkan Taşdemir, gazetemize yaptığı açıklamada; dün olduğu gibi bundan sonrada görevinin ve sorumluluğunun bilincinde hareket ederek AK Parti’nin bayrağını daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olacağını söyledi.

Şimdi sorumluluğunun daha ağır olduğunu vurgulayan Taşdemir, “Kazım Emiroğlu Şimşek başkanımızdan devraldığımız bu bayrağı daha yukarılara hep birlikte taşıyacağız. Kazım Başkanımıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisiyle samimi bir ağabey kardeş ilişkimiz var. Bundan sonrada başkanımız ve gençlik kolları üyelerimizle hep birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ayrıca bizi bu göreve layık gören parti büyüklerimize de teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.