""

Akgül, muhtarları TESKOMB’da ağırladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:58

Akgül, muhtarları TESKOMB’da ağırladı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, Akdağmadeni’nden gelen muhtarları ağırladı. Önce TBMM’yi ziyaret eden muhtarlar daha sonra TESKOMB’da Akgül ile yemekte bir araya geldi. Yemekte sonrası muhtarlarla sohbet eden Akgül, “Türk Milleti yüzyıllar öncesi olduğu gibi kimseye muhtaç olmadan, kendi kendine yetebilen bir Türkiye için sayılı günleri bekliyor. Bu referandum bunların yolunu açacak ve taçlandıracak”dedi.

Akgül, muhtarları TESKOMB’da ağırladı
Son Güncelleme :

14 Mart 2017 - 7:00

16 Nisan günü yapılacak olan referandum ile alakalı konuşan Akgül, “Türkiye’nin sorunların bir türlü bitmiyor. Bizi bizle bırakmıyorlar. Her gün bir yeni sorun ile karşı karşıya kalıyoruz. Ama bugün Türkiye’nin bir yeni adım atacağı safhaya girmek üzereyiz. Ama görüyorsunuz ki Türkiye’nin gelişimini engellemek isteyenler yalnızca içerde değil dışarda da her türlü oyun oynuyor. Ne yaparlarsa yapsınlar artık Türkiye’nin önü kesilemeyecek. Çünkü Türk Milleti artık büyümek istiyor, büyümenin devamını istiyor. Türk Milleti yüzyıllar öncesi olduğu gibi kimseye muhtaç olmadan, kendi kendine yetebilen bir Türkiye için sayılı günleri bekliyor. Bu referandum bunların yolunu açacak ve taçlandıracak. Milletvekilliği, belediye başkanlığı veya muhtarlık seçimleri bunlar tabiki hükümet için önemli seçimler ama 16 Nisan’da bir Türkiye seçimi var. Türkiye’nin büyük devletler safına katılabilmesi için bu safhayı mutlaka geçmemiz lazım. 1 ay sonra yapılacak referandum o yüzden çok mühim. Bugün her birimize büyük görevler düşüyor” diye konuştu.
SİZİN MEMNUNİYETİNİZ BİZİM
MEMNUNİYETİMİZ
Akgül, “Ben sizlerin milletvekiliyim. Ankara’ya ne zaman gelirseniz gelin, ne zaman başınız sıkışsa, ne zaman bir ihtiyaç hissetseniz başımız üstünde yeriniz var. Yozgat genelinde muhtarlarımızın aktardığı tüm talepler itina ile burada gerek ben gerekse danışmanlarım aracılığıyla çözüme ulaştırılmaya çalışılıyor. Sizlerin memnuniyeti bizlerin memnuniyeti” dedi. Toplantıda konuşan Akdağmadeni Ak Parti İlçe Başkanı Önder Gürel, Milletvekili Akgül’e özel ilgisi için teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.