""

Akgül ve Çiçek, taksicilerle buluştu « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 10:17

Akgül ve Çiçek, taksicilerle buluştu

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak’ta hizmet veren taksi duraklarını ziyaret etti.

Akgül ve Çiçek, taksicilerle buluştu
Son Güncelleme :

24 Mart 2017 - 7:00

İlk olarak Mehmet Ali Altun Caddesi üzerinde bulunan Çağrıbey Taksi Durağını ziyaret eden ikili daha sonra, Akdere Merkez, Batuhan ve Yeni Köşk Taksi duraklarını ziyaret ederek taksicilerle bir müddet sohbet etti. Durak ziyaretlerinde referandum sürecine değinen eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, “Türkiye’deki bütün siyasi kavgaları sona erdirmenin en güzel yolu sorunları halka götürmektir. Bizler evvela neye evet, neye hayır dediğimizi bilmemiz lazım. Önümüzdeki referandum belediye, muhtar, milletvekili veya hükümet seçimi değil. Bu seçim artık yürümeyen, tıkanmış bir sistemin motorunun yenilenmesidir. Bu süreç insani ilişkiler zedelenmeden tamamlanmalı” dedi. İstikrarın önemine değinen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bu süreçten ülkemiz ve halkımız güçlenerek çıkacak. Tüm gelişmiş ülkeler başkanlık benzeri sistemlerle yönetilirken Türkiye’nin de artık ihtiyaçlarına cevap vermeyen bu sistemi değiştirmesi gerekir” diye konuştu. Yozgatlı Dernekler Federasyonuna ziyaretTaksi durakları ziyaretinin ardından Çiçek ve Akgül Yozgatlı Dernekler Federasyonuna ziyarette bulundu. Federasyonda bir konuşma yapan Çiçek, “Bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız” dedi.
Çiçek ve Akgül’e programlarında Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer ve Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, ve meclis üyeleri eşlik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.