""

Aksaray mesaisi devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:57

Aksaray mesaisi devam ediyor

Pazar günü taraftarından yoksun Aksaray Belediyespor’u konuk edecek olan Yozgatspor bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Aksaray mesaisi devam ediyor
Son Güncelleme :

21 Ocak 2017 - 7:00

Ligin ikinci yarısına deplasmanda aldığı Nevşehir Gençlikspor mağlubiyetiyle başlayan Yozgatspor’da artık bu maç unutulurken gözler tamamen hafta sonu konuk edilecek olan Aksaray Belediyespor mücadelesine çevrilmiş durumda.Teknik direktör Feridun Dündar gözetiminde Bozok Stadı dış sahasında yapılan antrenmanda, daha çok kondisyon ağırlıklı çalışan kırmızı siyahlı ekip kondisyon antrenmanı sonrasında toplu çalışma yaptılar. Teknik direktör Feridun Dündar, hafta sonu Nevşehir deplasmanında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Bu müsabakanın ilk yarısında çok kötü bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren Dündar, ‘’Nevşehir Gençlikspor müsabakasının ilk yarısında kendimize yakışmayacak bir oyun ortaya koyduk. Ancak ikinci yarıda takımımız toparlanmasına karşılık rakibimizin erken gol bulması işimizi zora soktu. İkinci yarıda yediğimiz gol sonrasında bir çok pozisyon bulmamıza karşılık ataklarımızdan elimiz boş dönünce mağlubiyet te kaçınılmaz oldu. Üzgünüz. Bu müsabaka artık geride kaldı, şimdi biz önümüzdeki Aksaray maçına hazırlanıyoruz. Biz yine bütün maçlarımızı kazanmak için çıkacağız. Şampiyon olacakmış gibi bütün maçlarımıza hazırlanacağız. Futbol da her şey mümkündür. Matematiksel olarak kopmadığımız süre içerisinde her şey olabilir. Biz puan kaybediyoruz da rakiplerimiz de kaybetmeyecek mi, mutlaka onlarda puan kaybedecektir. Bu nedenle biz bütün müsabakalarımıza aynı disiplin ve kazanma arzusu ile çıkacağız. 3 puanlı sistemde her şey mümkündür’’ dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19