""

Amatör küme maçında saha karıştı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:56

Amatör küme maçında saha karıştı

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off grubunda oynanan Yemenoğlu Yozgatspor ile Sorgun Belediyespor karşılaşmasında iki takımın oyuncuları tekme tokat birbirine girdi.

Amatör küme maçında saha karıştı
Son Güncelleme :

13 Mart 2017 - 7:00

Yozgat Bozok Şehir Stadyumu’nda oynanan Yemenoğlu Yozgatspor ile Sorgun Belediyespor karşılaşması gergin başladı. Maçın henüz birinci dakikasında Yemenoğlu Yozgatspor kalecisinin kırmızı kart görmesiyle başlayan gerginlik karşılaşmanın sonuna kadar devam etti.
İlk yarının bitiş düdüğü ile Yemenoğlu Yozgatsporlu futbolcunun rakip takım oyuncusuna tekme atmasıyla başlayan kavgaya iki takım oyuncuları ve teknik ekipler de dahil oldu. Kavgaya emniyet ekipleri güçlükle müdahale etti.
İkinci yarının bitiş düdüğüyle birlikte saha yeniden karıştı. İki takım futbolcuları arasında tekrar gerginlik çıktı. Futbolcuların tekme ve tokat birbirlerine girdiği kavgada polis, tarafları ayırmakta zorlandı.
Yemenoğlu Yozgatsporlu 3 oyuncunun kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı Sorgun Belediyespor 5-1 kazandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19