""

Ameliyathane sayısı 18’e yükselecek « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 09:55

Ameliyathane sayısı 18’e yükselecek

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Yozgat Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte Yozgat’ta ameliyathane sayısı 18’e yükselecek.

Ameliyathane sayısı  18’e yükselecek
Son Güncelleme :

09 Aralık 2016 - 5:00

Yozgat Şehir Hastanesi, Kardiyovasküler Cerrahi, Çocuk Cerrahi, Kadın Hastalıkları, Üroloji, Beyin Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Acil Ameliyathane, 2 Ortopedi, 2 Genel Cerrahi, 2 Kulak Burun Boğaz, 2 sezeryan, 2 tane de gün ameliyathanesi branşlarında toplam 18 ameliyathane salonu ile hizmet verecek.
Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca yaptığı açıklamada, “Ameliyathane salon sayımız Yozgat Şehir Hastanesi ile 18 oluyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken ve son teknoloji ile donatılan ameliyathanelerimizde pek çok hastanede bulunmayan steril pcler mevcut.
Ameliyat öncesinde hastaya ait verilere doktorlarımız rahatlıkla ulaşabilecek, kendi notlarını yazabilecek, tıbbi malzeme takibini yapabilecekler. Yakın bir tarihte hizmete girecek olan Yozgat Şehir Hastanesi halkımıza hayırlı olsun” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.