""

Anadolu odaları platformu Kırıkkale’de buluştu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:08

Anadolu odaları platformu Kırıkkale’de buluştu

Yozgat Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO)’nın da katılımı ile Kırıkkale ev sahipliğinde Anadolu odaları Platformu gerçekleştirildi.

Anadolu odaları platformu Kırıkkale’de buluştu
Son Güncelleme :

10 Ocak 2017 - 7:00

“Anadolu Odaları Platformu’nun 26’ncı toplantısı” Kırıkkale SMMMO’nun başkanlığında Carmine Hotel’de düzenlendi. Kırıkkale’de yapılan ve aralarında Yozgat SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, Aksaray, Ankara, Bilecik, Çankırı, Erzurum, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Sivasgibi illerin oda başkan ve üyelerininyanı sıra TÜRMOB üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.
Yozgat SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, toplantının kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini belirterek, “Bu toplantı ya katılan iller kendi illerindeki mesleki sorunları ve ekonomik gelişmeler hakkında bilgi alış verişinde bulunup her il de sorunlarını üst birliği olan TÜRMOB’a iletmiş oldu. TÜRMOB yönetimi platformu üyelerini dinleyip ortak sorunlarımız olan mesleğimizin sorunlarını bir an önce çözme gayreti içinde olunacağı belirtildi. Bu vesile ile ev sahipliği yapan Kırıkkale SMMMO Başkanı Ferman Aldemir’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.