""

Aydıncık Kaymakamlığından anlamlı iftar « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 16:26

Aydıncık Kaymakamlığından anlamlı iftar

Aydıncık Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde İlçe Kaymakamı Yavuz Akyol ilçede bulunan yetim,öksüz çocuklar ve Suriye’deki iç savaştan kaçan mülteci aileleri ile bir araya geldi.

Aydıncık Kaymakamlığından anlamlı iftar
Son Güncelleme :

10 Haziran 2017 - 7:00

Kazankaya Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde yetim ve öksüz çocuklarla bir araya gelen Kaymakam Akyol, masaları tek tek gezerek çocuklar ve aileleri özellikle ilgilenip çocuklarla bir süre sohbet etti.Çocuklara yakın ilgi ve alaka gösteren Akyol, böyle güzel bir iftar yemeğinde bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade edip bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçenlere, özellikle ulaşım noktasında desteklerini esirgemeyen belediyelere teşekkür etti.Akyol, “ Kendisi de yetim olarak büyüyen Peygamber Efendimiz (S.A.V.), hiç kuşkusuz yetimler için en büyük şereftir. O’nun yetimliği, tüm yetimlerin yüreklerini ısıtacak bir teselli konumundadır. Bizlere emanet edilen ve paylaşma duygularının onlarla birlikte daha da anlam bulduğu yetim kardeşlerimizi bugün olduğu gibi her zaman soframızda ağırlamaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki; biz bir yetime sahip çıkarsak onun adı artık yetim olmayacaktır” dedi. Akyol,yetim ve öksüz çocukları sadece bugün için değil her zaman hatırladıklarını vurgulayarak konuşmasına şöyle devam etti; “Devlet olarak millet olarak biriz beraberiz diyebilmek için bu iftarı tertip ettik.Öksüz ve yetim olan kendini yalnız hissetmesin;Çünkü biz bir aileyiz.
Özellikle sevgili çocuklar bu ülkenin kalkınmasında gelişmesinde yarının büyük değerleri sizler olacaksınız.Karşınıza çıkan zorluklar sizlere asla engel teşkil etmesin.Biz devlet olarak her zaman yanınızdayız.”Yapılan dua ve konuşmaların ardından yetim, öksüz çocuklar ve aileleri adına düzenlenen İftar programı, Kaymakam Yavuz Akyol ve Belediye Başkanı Ahmet Koçak’ın misafirlere Ametist taşından yapılan hediyelerin verilmesi ile sona erdi.Düzenlenen İftar programına, İlçe Kaymakamı Yavuz Akyol,İlçe Belediye Başkanı Ahmet Koçak,İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Engin,İlçe Müftüsü Muhammed Aktaş,İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol,İl Genel Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile siyasi parti temsilcileri,İlçede bulunan öksüz yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.