""

Bahar Şenlikleri sona erdi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 16:00

Bahar Şenlikleri sona erdi

Bozok Üniversitesitarafından 24 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 10. Bahar Şenlikleri etkinlikleri sona erdi.

Bahar Şenlikleri sona erdi
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2017 - 9:27

Coşkuyla kutlanılan 10. Bahar Şenlikleri etkinliğinde bu yıl; tiyatro gösterileri, konserler, şiir dinletileri, sergi, film gösterimleri, öğrenci müzik topluluklarının konserleri, kampüs alanına kurulan lunapark ile Yozgat’ta renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Erdoğan Akdağ kampüsü alanında farklı etkinliklerin sahne aldığı şenliklerde, öğrenciler bir yılın yorgunluğu ve stresini attı.
Şenlikler kapsamında düzenlenen birbirinden güzel konserlerle öğrenciler gönüllerince eğlendi. Tual Sezi soğuk havaya rağmen toplanan üniversite gençliğine müzik ziyafeti sundu. Kendi özgü tarzı ve birbirinden güzel parçaları ile kendisini dinlemeye gelenlerin içini ısıtan Sezi, Bozok Üniversitesinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
10. Bahar Şenlikleri’nin dördüncü günü sahne alan Ömür Gedik ile de Bahar Şenliğinde eğlencenin dozu zirveye ulaştı. Üniversite gençliği Ömür Gedik’in seslendirdiği şarkılarla coşarak gönüllerince eğlendi. Gedik kendisini dinlemeye gelen öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Şenliklerin son gününde ise Yozgat’ta ilk kez sahne deneyimi yaşayan Dilek Kavraal, rocksoundundaki parçaları, hareketli sahne performansı ve esprili kişiliğiyle öğrenciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Şenlikler kapsamında Sportif Havacılık Kulübü tarafından Model Uçak Gösterisi ve Uçurtma Şenliği izleyicilerden tam not aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.