""

Bakan Müezzinoğlu, Yozgat şehir hastanesi bu hafta teslim edilecek « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 12:27

Bakan Müezzinoğlu, Yozgat şehir hastanesi bu hafta teslim edilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Atatürk’ü kullananlar milletten korkanlardır. Atatürk hiçbir zaman milletten korkmamıştır. Bütün yolculuklarını milletle beraber yapmıştır” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Yozgat şehir  hastanesi bu hafta teslim edilecek
Son Güncelleme :

02 Ocak 2017 - 7:00

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanlığının düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Burada partililerle buluşan Bakan Müezzinoğlu, “Yozgat şehir hastanesi bu hafta teslim edilecek. Mersin, Isparta’da son aşamada. Bursa şehir hastanesi de kendini göstermeye başladı. Önümüzdeki yıl bu günlerde Bursa şehir hastanesi için ‘artık ne zaman hizmete alacağız’ diye konuşmaya başlarız.
Milletimizin kaderi adına anayasa değişikliğinin arifesindeyiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dün itibariyle komisyondan geçti. İnşallah Cumhurunbaşkanı gerçek dönemde gerçek anlamda cumhurunbaşkanı olacak. Bu süreci inşallah milletimizin huzuruna önümüzdeki 3 ay içinde getireceğiz. Ocak ayı itibariyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletin kaderini ve gelecekteki güçlü yolculuğunu şekillendirecek olan bir dönüşümü genel kurulunda tamamlayacağız.
Birileri bundan rahatsız, rahatsız olanlara bir bakın milletten, milletin hedeflerinden, milletin muhasır medeniyetler seviyesine gidişinden, milli iradenin kayıtsız şartsız milletin olmasından rahatsız olanlar. Rejim değişecek, cumhuriyet elden gidecek diyorlar. Cumhurun olduğu yerde cumhuriyet elden gitmez.
Cumhurun olduğu yerde cumhur güçlüdür. Cumhurun tamamını elini vicdanına götürerek, aklıyla analiz ederek, oy kullanacağı, cumhur olarak cumhurbaşkanını seçeceği bir yapıdan korkanlar, milletten korkanlardır” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.