""

Baraj maçı hazırlıkları başladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:27

Baraj maçı hazırlıkları başladı

Bölgesel Amatör Lig Altıncı Grup’taki temsilcimiz Yozgatspor, Pazar günü konuk ettiği ve 2-0 yendiği Ankara temsilcisi Çubukspor müsabakasının ardından izin kullanmadan, Cuma günü Sorgun Belediyespor ile oynayacağı baraj maçının hazırlıklarına başladı.

Baraj maçı hazırlıkları başladı
Son Güncelleme :

11 Nisan 2017 - 7:00

Yozgatspor, Pazar günü ligin son haftasında konuk ettiği ve 2-0 yendiği Çubukspor maçının ardından dün kendi tesislerinde Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi şampiyonu Sorgun Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.
Yozgatspor teknik direktörü Feridun Dündar, Pazar günü ligin son haftasında konuk ettikleri Çubukspor müsabakasında iyi bir oyun ortaya koymamalarına karşılık galip gelmesini bildiklerini söyledi. Rakipleri Çubukspor’un genç ağırlıklı bir kadro ile çıktığını dile getiren Dündar, ‘’İyi oynamadığımız müsabakayı tecrübemiz ile kazandık. Şimdi önümüzde bu sezonun en önemli müsabakası olan Sorgun Belediyespor maçı var. Bu maça odaklanmamız gerekiyor. Bu nedenle Çubukspor müsabakasının ardından ara vermeden Sorgun Belediyespor müsabakasının hazırlıklarına başladık. Bu müsabaka bizim bu ligde var oluş müsabakamız. Bu maçı kaybetmemiz durumunda Bölgesel Amatör Lig’e veda ederiz. Bu nedenle Sorgun Belediyespor müsabakasına iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bu müsabakayı kazanıp önümüzdeki sende Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmenin hesaplarını yapıyoruz. Böylesine önemli ve zor bir maça çıkacağız. Bu nedenle hem psikolojik olarak hem de taktiksel olarak bu müsabakaya hazır olmamız gerekli. Sorgun Belediyespor maçının hazırlıklarına başladık, iyi hazırlanıp güçlü rakibimizi yenerek yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.
‘TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUM’
Cuma günü Sorgun Belediyespor ile oynayacakları müsabakada Yozgatspor taraftarlarına da çok iş düştüğüne vurgu yapan Yozgatspor teknik direktörü Feridun Dündar, ‘’Sorgun maçında taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sezonun en önemli müsabakasında taraftarlarımızı Bozok stadına bekliyorum. İnşallah taraftarlarımızın da desteği ile bu telafisi olmayan müsabakayı kazanırız ve yolumuza devam ederiz’’ diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19