""

Başer: 15 Temmuz aziz milletimizin ve Cumhurbaşkanımızın destan yazdığı gündür « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:42

Başer: 15 Temmuz aziz milletimizin ve Cumhurbaşkanımızın destan yazdığı gündür

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkanı Yardımcısı Yusuf Başer, 15 Temmuz’u, aziz milletin mazlumların gür sesi, milletin adamı Anadolunun yiğit evladı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir kurtuluş destanının yazdığı gün olduğunu söyledi.

Başer: 15 Temmuz aziz milletimizin ve  Cumhurbaşkanımızın destan yazdığı gündür
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2017 - 7:00

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz’un imanın gücünün tankın gücüne galebe çaldığı gün olduğunu belirtti.
Milletvekili Başer, “15 Temmuz Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım liderliğinde Bakanlarımız ve milletvekillerimizle milli iradeye gem vurulamayacağının dünyaya ilan edildiği gündür. 15 Temmuz Tankın, topun, uçağın, helikopterin, tüfeğin karşısına sadece ve sadece imanıyla, inancıyla, yüreğiyle dikilen aziz milletimizin tarihe adını altın harflerle yazdırdığı gündür. 15 Temmuz Türk milletinin yeni bir kahramanlık destanı yazdığı gündür. 15 Temmuz Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar kalacağının dünyaya ilan edildiği gündür. 15 Temmuz silahlı darbe girişimini bozguna uğratan aslan yürekli aziz vatandaşlarımız , Günlerdir sokakları meydanları boş bırakmayarak istiklaline ve istikbaline sahip çıkma konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur. Vatanı, bayrağı, ve milletinin bağımsızlığı için canını ortaya koyan aziz vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla hasretle, muhabbetle selamlıyorum.
Gün milli iradeye sahip çıkma günüdür diyerek meydanları darbecilere teslim etmeyen vakur beyefendileri, hanımefendileri, gençleri, çocukları saygıyla selamlıyorum. 15 Temmuz’da meydanları, havalimanlarını, yolları, köprüleri doldurarak Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu hainleri hezimete uğratan 7’den 70’e tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.
15 TEMMUZ GECESİ DARBEYE KARŞI TEK YÜREK OLMUŞ
MİLLET VARDI
15 Temmuz gecesi darbeye karşı tek yürek olmuş milletin sokaklarda olduğunu vurgulayan Başer, “15 Temmuz gecesi sokaklarda Sünni-Alevi yoktu, Türk-Kürt yoktu, Çerkez-Roman yoktu, o gece meydanlarda sağcı-solcu, zengin-fakir, iktidar-muhalefet yoktu. 15 Temmuz’da tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Harbimizde olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek, tek bilek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen büyük Türkiye vardı, Türk milleti vardı. Bu darbe girişiminde milletimiz tıpkı bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi, bu coğrafyaya vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur. Milletimiz tıpkı 717 yıl önce Söğüt’te, 563 yıl önce İstanbul’da olduğu gibi, Anadolu topraklarını hayat alanı olmanın ötesinde istikbali olarak gördüğünü tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı 100 yıl önce Çanakkale’de, Kut’ülAmmare’de, Dumlupınar’da ne cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. Sözlerime son verirken bir kez daha 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin. “ifadelerini kullandı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.