""

Başer: FETÖ ve işbirlikçilerine bu dünyayı dar edeceğiz « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:12

Başer: FETÖ ve işbirlikçilerine bu dünyayı dar edeceğiz

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkanı Yardımcısı Yusuf Başer, Türkiye’yi bölmek isteyen hain FETÖ ve işbirlikçilerinin 15 Temmuz’da hüsrana uğradıklarını belirterek, bu hainlere ve onların işbirlikçilerine dünyayı dar edeceklerini söyledi.

Başer: FETÖ ve işbirlikçilerine  bu dünyayı dar edeceğiz
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2017 - 9:48

Yozgat Cumhuriyet Meydanında “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinliğinde toplanan binlerce kalabalığa konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, 15 Temmuz FETÖ Darbe girişiminin birinci yıldönümünde şehitleri rahmet ve minnetle anarak, gazilere bir kez daha şifalar dileğinde bulundu.
YOZGAT HALKI DEMOKRASİYE, MİLLİ İRDAYE VE DEVLETİNE SAHİP ÇIKTI
Hain darbe girişiminin üzerinde bir yıl geçmesine rağmen izlerinin hale benliklere, hafızalara kazıldığını vurgulayan Başer, darbenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün başarısı ve halkın demokrasiye, milli iradeye ve devletine sahip çıkması ile engellediğini ifade etti.
Dünya tarihinde eşi ve benzerine pek rastlanılmayan bir girişim yaşandığını kaydeden Başer,”Şimdi bakıyoruz, ülkemizin Yozgat’ımızın gelişmesini istemeyen FETÖ Terör Örgütü ve onun içerdeki ve dışardaki uzantıları başta olmak üzere bir araya gelen bu şer odakları ülkemizi bölmek ve parçalamak için 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde bulundu. Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halkımıza yaptığı çağrı sonrası partili partisiz herkes sokaklara, meydanlara çıkarak o gözü dönmüş canilerin kullandığı tankların önüne yatarak bu hainlere geçit vermemiştir.
Tıp kı bir Çanakkale’de Kurtuluş Savaşında nasıl iman gücüyle mücadele verildiyse aynı mücadele 15 Temmuz gecesi FETÖ’cü hainlere de verilmiştir. Allah ülkemizi, devletimizi, milletimizi bu gibi hainlerin kalleşlklerinden korusun, bu hainlere fırsat vermesin. Bizim bu birlikteliğimiz, bu meydanı dolduran 7’den 70’e herkese sonsuz teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum.
Bu tabloya bütün dünya özellikle vatan hainleri iyi baksın.
Ülkemizi bölmeye kimsenin gücü yetmez. Bugün bu atmosferde aynı heyecanı, aynı hüznü ve aynı mutluluğu sizlerle paylaşmaktan dolayı çok mutlu oldum. Yozgatımız, her zaman olduğu gibi devletine, milletine bağlı olduğunu hainlere asla fırsat vermeyeceğini bir kez daha gösterdi. Bu vesile ile sizleri en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Bu vesile ile şehitlerimize bir ekz daha Allah’tan rahmet, gazilerimize de tekrar acil şifalar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.