""

Başkan Arslan: Kapalı sebze ve meyve pazarı ilimize hayırlı olsun « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 08:05

Başkan Arslan: Kapalı sebze ve meyve pazarı ilimize hayırlı olsun

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, insan odaklı çalışmalarda bir ihtiyacı daha karşıladıklarını söyledi.

Başkan Arslan: Kapalı sebze ve  meyve pazarı ilimize hayırlı olsun
Son Güncelleme :

23 Kasım 2016 - 7:00

Belediye Başkanı Kazım Arslan, bugün açılışı yapılacak olan kapalı hal pazarının hizmete girmesiyle Yozgat’ın önemli bir sorununun daha çözüme kavuşturulduğunu kaydetti.
Başkan Arslan, “İçerisinde Hal Müdürlüğü, İdari Bölümler, Pazarcılar Derneği Bürosu, Mescit, Lokanta Çay Evi gibi bölümlerin yer aldığı Kapalı Pazar Yeri açılışı bugün saat 10.00’da Adalet Bakanımız Sayın Bakan Bekir Bozdağ ve milletvekillerimizin katılımı ile yapılacak. Başkan adaylığımız sürecinde hazırladığımız seçim beyannamesinde; halkımızın ve pazarcı esnafımızın 40 yıllık beklentisi olan Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal tesislerin yapılması için verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı düşünerek, yapımı tamamlanan, içerisinde Hal Müdürlüğü, İdari Bölümler, Pazarcılar Derneği Bürosu, Mescit, Lokanta Çay Evi gibi bölümlerin yer aldığı Kapalı Pazar Yeri tesisimiz mimari yapısı ile de şehrimize ayrı bir renk katacak.”dedi. Kapalı Pazar Yeri üzerinde yapılan sosyal amaçlı tesislerinde bölgenin önemli bir eksikliğini giderdiğini vurgulayan Belediye Başkanı Kazım Arslan, “Seçimlerde verdiğimiz bir sözün gereğini yetine getirmiş oluyoruz. Söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var. Yozgat’ımızın beklentilerini vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Bugün hizmete girecek tesisimizin açılışında Yozgat halkımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Bu vesile ile tesisimizin pazarcı esnafımıza ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.