""

Baydiğin Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 08:29

Baydiğin Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci

Hizmet-İş Sendikasıile Baydiğin Belediyesi arasında 3 yıl süreli süreli toplu iş sözleşmesi protokolü imzalandı. İmzalanansözleşme ile işçilerin günlük taban yevmiyeleri 102 TL ye yükseltildi.

Baydiğin Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci
Son Güncelleme :

06 Aralık 2016 - 7:00

Toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye çalışanlarının ücret zammı sosyal haklar hariç birinci yıl birinci altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay yüzde 5, ikinci yıl birinci birinci altı ay yüzde 6, ikinci yıl ikinci altı ay yüzde 5, üçüncü yıl birinci altı ay yüzde 6, ikinci altı ay yüzde 5, ücret zammı uygulanacağı belirtildi. Bayram harçlığı birinci yıl ramazan bayramı için 400 TL, Kurban bayramı için ise 500 TL olarak belirlendi.
Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu’ya imzalan toplu iş sözleşmesi için üyeleri adına teşekkür edererek, imzalan toplu is sözleşmesinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.