""

Bayramlaşma programı düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 17:17

Bayramlaşma programı düzenlendi

Ramazan Bayramı dolayısı ile Yozgat’ta bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programı düzenlendi
Son Güncelleme :

28 Haziran 2017 - 7:00

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali Kemal Yurtnaç, Ramazan Bayramı resmi kutlama programı kapsamında Celal Atik Spor Salonunda kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Bayramlaşma programına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Vali Kemal Yurtnaç’ın yanı sıra, Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Vekili Albay Hasan Başkök, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Vali Kemal Yurtnaç, Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer daha sonra sırasıyla, İl Jandarma Komutanlığı, Yozgat Polisevi, Yozgat Şehir Hastanesi, Alparslan Türkeş Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek buralarda vatandaşlarla bayramlaştı.
Şehit Aileleri Unutulmadı
Vali Yurtnaç daha sonra vatanın bölünmez bütünlüğü için toprağa düşen şehitlerimizin ailelerini de ziyaret etmeyi unutmadı. Şehit ailelerinin bayramını kutlayan Vali Yurtnaç, şehitlerinize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır, gezilerimize de sağlıklı bir hayat geçirmeleri temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.