""

Belediye personeli mesaiye 15 Temmuz tişörtleri ile başlaması dikkat çekti « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 22:09

Belediye personeli mesaiye 15 Temmuz tişörtleri ile başlaması dikkat çekti

Yozgat Belediyesi Su Tahakkuk Tahsilat Servisi personeli 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin yıl dönümü dolayısyla, 15 Temmuz FETÖ Darbe girşimini unutmamak, unutturmamak ve farkındalık oluşturmak için mesaiye yaptırdıkları ay yıldızlı tişörtleri giyerek gelmesi dikkat çekti.

Belediye personeli mesaiye 15 Temmuz tişörtleri ile başlaması dikkat çekti
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2017 - 7:00

Personellerden Eray Çaylak, hain darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla masai arkadaşları ile farkındalık oluşturmak 15 Temmuz hain darbe girişimine dikkat çekmek için kendi birimlerinde görevli mesai arkadaşları ile birlikte ay yıldızlı kırmızı tişörtleri giydiklerini söyledi. Çaylak, su tahsilat servisine gelen vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, amaçlarının da farkınlaık oluşturarak hain darbe girişimine dikkat çekmek olduğunu ifade etti. Çaylak, Şehitlere Allahtan rahmet, gazilerede tekrar şifalar dileğinde bulundu. Tacettin Ozoğlu’da benzer ifadeler kullanarak, FETÖ Darbe girişiminin birinci yıldönümü dolayısıyla arkadaşlarıyla böyle bir karar aldıklarını ve amaçlarına ulaştıklarını söyledi. Özoğlu, darbenin yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında mesai arkadaşları ile birlikte demokrasi nöbetini sabaha kadar tutacaklarını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.