""

Beşiktaş’ı yıkamadık « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 02:48

Beşiktaş’ı yıkamadık

Yozgat Bozokspor ligin yenilgisiz lideri Beşiktaş Mogaz’ı elinden kaçırdı.

Beşiktaş’ı  yıkamadık
Son Güncelleme :

27 Şubat 2017 - 7:00

İlk bölümlerini çok iyi oynayıp, bir ara farkı 3 sayıya kadar çıkartan, 2 bin’e yakın taraftarının desteği arkasına alarak tempolu bir oyun oynayan ekibimiz buna rağmen ilk yarıyı 14-15 geride kapattı. İkinci yarının başlarında Beşiktaş’ın hızlı ataklarına cevap veremeyerek sahadan 31-28 yenik ayrılan ekibimiz sonuca rağmen hem mücadelesi hem de oyunu ile büyük alkış topladı.
Hentbol Süper Ligi’nde haftanın en önemli maçında Yozgat Bozokspor, lider Beşiktaş Mogaz ile Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.
YOZGAT’TA SÜPER BULUŞMA
Türk hentbolünün son yıllarına damga vuran, Avrupa’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden Beşiktaş’a ligdeki ilk yenilgisini tattırmak için sahaya çıkan ekibimiz maçın ilk bölümlerinde oldukça etkili oldu. Kaptan Ömer ve Cavit’in sayıları, kaleci Alex’in yaptığı kritik kurtarışlarla ilk 20 dakikayı 3 sayı farkla önde geçen ekibimiz sonraki dakikalarda rakibin hızlı ataklarda bulduğu gollerle ilk yarıyı 14-15 geride kapattı.
İKİNCİ YARIDA
ÇÖZÜLDÜK
Rıza Kayaalp Spor Salonu’nu dolduran 2 bin’e yakın seyircisinin büyük desteğini alan, maçın bazı bölümlerinde rakibine zor anlar yaşatan Bozokspor, hakemin verdiği 3 net yanlış karara rağmen ikinci yarıya da çok istekli başladı. Ancak kişisel hatalar ve basit top kayıplarını iyi değerlendiren Beşiktaş ikinci yarının ilk 4 dakikasında farkı 4’e kadar çıkarsa da Bozokspor geri dönmeyi başardı.
Skor 25-25 iken 3 ataktan eli boş dönen ve kalesinde golleri gören ekibimiz maçın son bölümlerinde 5’e çıkan farkı 3’e kadar indirse de süre yeterli olmadı.
Devre arasında iki takım taraftarının arasında yaşanılan küçük gerginliğe rağmen hem saha dışında hem de saha içinde oldukça centilmence geçen maçı Beşiktaş 31-28 kazanarak yenilgisiz liderliğini sürdürmeyi başardı. Yozgat Bozokspor ise Aziziye yenilgisinin ardından üstüste ikince kez sahadan mağlup ayrılarak Avrupa Kupalarına gitme yolunda ağır bir yara daha almış oldu. Maçın bitimiyle birlikte her iki takım taraftarı da takımlarını tribünlere çağırarak alkışladılar.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19