""

Birlik Başkanları Soysal’dan destek istedi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:23

Birlik Başkanları Soysal’dan destek istedi

Musabeyli Köyleri Sulama Birliği Başkanı Yaşar Doğan, beraberinde Yozgat ve İlçelere bağlı Sulama Birliği Başkanları ile birlikte AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal’ı Meclisteki makamında ziyaret etti.

Birlik Başkanları Soysal’dan destek istedi
Son Güncelleme :

28 Nisan 2017 - 7:00

Doğan ve diğer birlik başkanları yaptıkları çalışmaları hakkında Milletvekili Soysal’a bilgi verdikten sonra yapılmasını istedikleri projelerin yer aldığı dosyayı teslim etti. Birlik Başkanı Yaşar Doğan ile birlikte Musabeyli, Paşaköy, Yenimahalle, Sekili, Esenli Sulama Birliği Başkanları Milletvekili Ertuğrul Soysal’ı TBMM’de ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Birlik başkanları Milletvekili Soysal’dan yapacakları çalışmalar için destek istedi.
Doğan, Referandum seçimi öncesi Paşaköy’de yapılan toplantıda görüşülen projelerin gerçekleşmesi için Milletvekili Sosyal’ın kendilerine destek olacağı sözünü verdiğini hatırlatarak, “Yaptığımız toplantıya Milletvekilimiz Ertuğrul Soysal’da katılmıştı. Milletvekilimiz bizden sorunlarımızı, beklentilerimizi ve neler yapılması gerektiğini bir dosya halinde hazırlayıp kendisine vermemizi istemişti.
Bizde başkanlarımızla birlikte kapsamlı bir dosya hazırlayarak, kendisini makamında ziyaret ettik. Sağ olsunvekilimiz bizlerle yakından ilgilendi, verdiğimiz dosyayı inceleyerek, sorunlarımıza anında çözüm buldu. DSİ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İş-Kur ve Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüklerini bizzat yanımızda arayarak, sorunlarımızın çözülmesiiçin gerekli talimatıverdi.”diye konuştu. Birlik Başkanı Yaşar Doğan ve diğer birlik başkanları, sulama birliğinin sorunlarının giderilmesi için gayretlerinden dolayı Milletvekili Soysal’a teşekkür etti.
AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal’da ziyaretlerinden dolayı Birlik Başkanı Yaşar Doğan ve beraberindekilere teşekkür ederek, Yozgat ve bölgesinin kalkınması için hep birlikte gayret sarf edeceklerini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.