""

Boğazlıyan STK’lardan ortak 15 Temmuz açıklaması « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 05:32

Boğazlıyan STK’lardan ortak 15 Temmuz açıklaması

Boğazlıyan’da bir araya gelen 4 Sivil Toplum Kuruluşu başkanları Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

Boğazlıyan STK’lardan ortak 15 Temmuz açıklaması
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2017 - 7:00

Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salo’nunda bir araya gelen; Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Boğazlıyan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Demiroğlu, Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç ve Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkan Vekili Mehmet Aktaş ‘Unutmadık unutturmayacağız, Gücümüz Milli İrade, Hedef Büyük Türkiye’ adı altında basın açıklaması yaptı.Sivil Toplum Temsilcileri ortak yaptıkları açıklamada 15 Temmuz gecesini asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirterek, şunları kaydetti: “4 sivil toplum kuruluşu olarak 15 Temmuz bilincini diri tutmak, Türkiye’de işgal ve darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak için, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü programlarına yoğun katılım sağlayacağız. FETÖ Paralel İhanet Çetesi ve tüm işbirlikçilerini meydanlardan bir kez daha lanetleyecek, milletimizin şanlı zaferini kutlayacak, canını seve seve vatan uğruna veren aziz şehitlerimizi rahmetle anacağız. 15 Temmuz Darbe girişiminde bulunan vatan hainlerini buradan bir kez daha lanetliyor, 15 Temmuz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlık sıhhat dilerken alçak hainlerin en ağır cezaya çarptırılmalarını istiyoruz.
Tarihimizin en zor günlerinden biri olan 15 Temmuz’un yıldönümüne giriyoruz.İki hafta boyunca, farklı etkinliklerle, hazırladığımız afişlerle ülkemizin tamamında 15 Temmuz ruhunu canlı tutacağız. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.