""

Böyükata, Manisa’da düzenlenen panelde konuştu « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 06:27

Böyükata, Manisa’da düzenlenen panelde konuştu

Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Manisa İl Milli Eğitim Ar-Ge Birimi tarafından düzenlenen “Eğitimde Proje Tabanlı Etkinliklerin Arttırılması ve TÜBİTAK Programları” isimli panelde konuşma yaptı.

Böyükata, Manisa’da düzenlenen panelde konuştu
Son Güncelleme :

28 Nisan 2017 - 7:00

Panel, Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde, Manisa’daki ortaokul ve lise idarecilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Panelde Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmettin Okumuş, “Manisa İli Eğitim Kurumlarında Proje Faaliyetlerinin Görünümü” hakkında ve Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel Abalı, “TÜBİTAK Proje Destek Programları” ile ilgili bilgiler verdi.
Prof. Dr. Mustafa Böyükata “Proje Çalışmalarında Fikir Geliştirme, Başarı ve Nitelikli Bilgi için Stratejik Yaklaşımlar” konusu ile ilgili bilgi verdi. Eğitim Etkinliğinin bütün aşamalarında katkı veren Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata ile birlikte, Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel Abalı ve Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu da gönüllü olarak eğitmenlik yaptılar.Prof. Dr. Böyükata, etkinliklere ilişkin yaptığı değerlendirmede “Okullarda çok fedakar öğretmenlerimiz olduğunu biliyoruz. Öğrencilerle derslere ilave olarak yapılan etkinliklerde fedakarlıkisteyen işlerdir. Bu iş bir gönül işidir. Toplumumuzda yerleşik bir duygu olmasına karşın, gönüllülük faaliyetlerinin eğitim kurumlarında çok daha yaygın ve etkin olması gerekir. Bu eğitim etkinliklerimizde, Proje konusunda teknik bilgi ve birikimleri paylaşmanın yanı sıra, bu yönüyle de sorumluluklarımızı ve gönüllülük bilinci içerisinde yapılacak çalışmaların öneminin kavranmasına da katkı veriyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını ve somut yansımalarını da görüyoruz. Bu nokta beni ayrıca çok mutlu ediyor. Benimle birlikte bu tür eğitimlerde gönüllü olarak yer alanlara da teşekkür ederim” dedi.Program sonunda, Manisa İl Milli Eğitim yetkilileri tarafından, Prof. Dr. Mustafa Böyükata ve eğitmenlere teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.