""

Bozok Üniversitesi 10. Spor Şenlikleri başladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:26

Bozok Üniversitesi 10. Spor Şenlikleri başladı

Bozok Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl 10.’su düzenlenen Bozok Üniversitesi Spor Şenlikleri başladı.

Bozok Üniversitesi 10. Spor Şenlikleri başladı
Son Güncelleme :

11 Nisan 2017 - 7:00

Bu yıl 10 Nisan – 21 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ve fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının katıldığı spor şenliğinde, futbol, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, satranç, badminton kategorilerinde müsabakalar yapılacak.
Bu yıl 10.’su düzenlenen Spor Şenlikleri, Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Elvan Temoçin ve öğrenciler tarafından spor meşalesinin yakılması ile başladı.
Rektör Karacabey, Bozok Üniversitesi 10. Spor Şenliklerini başlatmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Spor Şenliği’ni yapmamızdaki amaç öğrenciler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak. Yapılacak müsabakalarda centilmenlik anlayışını öğrencilerimizin benimsemesine yardımcı olarak sporun dostluk ve kardeşlik olduğuna dikkat çekmektir. Müsabakaların şenlik havasında ve centilmenlik içerisinde, sakatlanmaların olmadığı bir ortamda geçmesini temenni ediyorum. Müsabakalarda yer alacak öğrenci ve personellerimize şimdiden başarılar diliyorum.”
Şenlik kapsamında ilk gün yapılacak olan futbol müsabakasında Sağlık Yüksekokulu ile Mühendislik Fakültesi futbol takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Rektör Salih Karacabey yaptı.
Toplamda 12 gün sürecek olan Bozok Üniversitesi 10. Spor Şenlikleri farklı dalların yer aldığı spor müsabakaları ile devam edecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19