""

Bozok Üniversitesi Adana Yüksek Öğretim Günleri’ne katıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:52

Bozok Üniversitesi Adana Yüksek Öğretim Günleri’ne katıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi, “Yüksek Öğretim Günleri” kapsamında Adana Çukurova Üniversitesi, Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen eğitim fuarına katıldı.

Bozok Üniversitesi Adana Yüksek Öğretim Günleri’ne katıldı
Son Güncelleme :

22 Şubat 2018 - 7:00

Üniversite sınavlarına hazırlanan lise öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitim fuarına öğretmen ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
27 devlet ve vakıf üniversitesinin tanıtım standlarının yer aldığı fuarı, 152 liseden 15 bine yakın lise son sınıf öğrencisi ziyaret etti. Bozok Üniversitesi tanıtım temsilcileri tarafından öğrenci, velileri ve rehber öğretmenlere üniversite fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları, kontenjanlar, sosyal ve fiziki imkânlar hakkında bilgi verilerek üniversitenin tanıtım materyalleri dağıtıldı.
Fuar boyunca düzenlenen seminerlerde, sınav stresi ve motivasyon, üniversiteye girişte yeni sistem ve adayların rolü, yükseköğretime geçişte başarı stratejileri, doğru tercih ve sınav kaygısı gibi konularında bilgilendirme yapıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.