""

Bozokspor Beşiktaş’ı KONUK EDECEK « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:47

Bozokspor Beşiktaş’ı KONUK EDECEK

Erkekler Hentbol Süper Lig’indeki temsilcimiz Yozgat Bozokspor, Pazar günü Rıza Kayaalp Spor Salon’unda ligin yenilgisiz lideri Beşiktaş Mogaz’ı ağırlayacak.

Bozokspor Beşiktaş’ı  KONUK EDECEK
Son Güncelleme :

25 Şubat 2017 - 7:00

Ligde iyi bir ivme kazanan temsilcimiz Yozgat Bozokspor, şehrin tanıtımı için de büyük bir önem taşıyan Beşiktaş Mogaz karşılaşmasından galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.
Erkekler Hentbol Süper Lig’indeki temsilcimiz Yozgat Bozokspor, tarihinin en önemli karşılaşmalarından birini oynayacak. Hentbol’de ekol olarak gösterilen Beşiktaş Mogaz karşısında alınacak galibiyet Yozgat Bozokspor’un ligdeki imajına oldukça katkıda bulunacak. Rakibimiz Beşiktaş, oynadığı 18 maçın tamamında galip gelerek önemli bir istatistiğe imza attı. Rakip ağlara 606 gol gönderen siyah beyazlılar kendi ağlarında da 474 gol gördü.
Hafta başından bu güne Bozokspor camiası tarafından yapılan Beşiktaş karşısında takımımızı yalnız bırakmayalım çağrısı da taraftarlar tarafından cevap buldu. Taraftar grupları Pazar günü oynanacak karşılaşmada salonda hazır olacaklarını dile getirdiler. Bozokspor hafta içi yaptığı teknik antrenmanlarda kalesini gole kapatmayı hedefledi. Takımın Sırp yıldızı Aleksandar Pejcinovic’e büyük bir iş düşeceğe benziyor. Kırmızı siyahlılar, boşa çevrilen Beşiktaş akınlarından sonra hızlı hücum ile skor avantajını elinde tutmak istiyor. Taraftar desteği ile rakibi baskı altına almak isteyen kırmızı siyahlılar antrenmanlarda olası bir galibiyetin önemine değindi. Hafta içi yapılan Yozgatlı takımların bir araya getirilmesi de Bozokspor cephesi tarafından artı bir motivasyon oldu.
Bozokspor Başkanı Cenker Doğan yaptığı açıklamada, “ Biz Bozokspor olarak büyük bir sınav vereceğiz. Yozgatlı taraftarlar büyük bir sınav verecek. Rakibimiz ligin ekolü Beşiktaş. Favori olarak Beşiktaş gösterilse de ben oyuncularıma ve teknik heyete güveniyorum. Bir sürpriz yapmak istiyoruz. Bunu da bize destek olan taraftarlarımızla yapabiliriz. Gazetelerden takip ediyorum. Görsel bir şölen hazırlanıyormuş. Eksik olmasınlar. Onların gücü ile Bozokspor’u şehrimizin önemli bir değeri olarak görmeye devam edeceğiz.”dedi.
Bozokspor Antrenörü Adem Kızılay, “ Tamamen Beşiktaş maçına odaklanmış durumdayız. İnanıyoruz. Eksiklerimizi biliyoruz. Rakibimizin zayıf noktalarını analiz ettik. Bunlar üzerine çalıştık. Hedefimiz galibiyetle ayrılmak. Beşiktaş yenilmeyecek diye bir durum yok. Önemli olan bu çalışmaların dışında inanç.
Bu inanç oyuncularımızda ve şehrimizde var. Bizi desteklemeye gelen herkese şimdiden teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.
Bozokspor’un tecrübeli kaptanı Ömer Arslan, “ Evimizde oynadığımız zaman geride kaldığımız maçlarda bile taraftarlarımız bizi iterek destekliyor. Biz onlara güveniyoruz. Onlar da bize güvensin. Desteklerini esirgemesinler. İyi hazırlandık. Hocalarımız güzel analiz yaptılar. Şehirle bir bütünlük yakaladık. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Galibiyeti alıp taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz.”şeklinde konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19