""

Bozokspor’a yakın takip « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:21

Bozokspor’a yakın takip

Yozgat Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü Süper Lig’in köklü ekiplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Bozokspor’a yakın takip
Son Güncelleme :

07 Nisan 2021 - 10:26

Süper Lig’e bir çok oyuncu transfer eden kulüp antrenmanını son olarak, Sivasspor Altyapı Gelişim Koordinatörü Murat Dizdar ve Altyapı Hocası Burak Petik ziyaret etti.
Belediye Başkanı Celal Köse’nin girişimleri sonucu belediyeye kazandırılan, bünyesinde bulunan 120 başarılı sporcuyla faaliyetlerini sürdüren kulüp antrenmanlarını izleyen ve oyuncuları yakın markaja alan Sivasspor Altyapı Gelişim Koordinatörü Murat Dizdar ve Altyapı Hocası Burak Petik, aldıklarını notlarla Sivas’a döndü.
Antrenörlerden ve yöneticilerden bilgi alan heyet, Yozgat Belediyesi Bozokspor kulübü sporcu yetiştirme açısından oldukça başarılı olduğunu, yakın zamanda yeniden ziyaret gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19