""

Bozokspor’da Beşiktaş maçının yankıları sürüyor « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 20:31

Bozokspor’da Beşiktaş maçının yankıları sürüyor

Erkekler Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Yozgat Bozokspor’da geçtiğimiz Pazar günü oynanan Beşiktaş maçının yankıları sürüyor.

Bozokspor’da Beşiktaş  maçının yankıları sürüyor
Son Güncelleme :

02 Mart 2017 - 7:00

Yaklaşık 2 bin kişinin desteğini arkasına alan kırmızı siyahlı oyuncular Beşiktaş maçında gösterilen destekten oldukça memnun kaldı.
Erkekler Hentbol Süper Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Yozgat Bozokspor, geçtiğimiz Pazar günü Rıza Kayaalp Spor Salon’unda oynanan Beşiktaş maçında coşkulu bir taraftar grubu tarafından desteklenmişti. Yozgat Belediyesi Bando ekibi ile birlikte mükemmel bir atmosfer yaratan taraftarları Bozoksporlu oyuncular maç aralarında hayranlıkla izlediler.
Karşılaşmanın ilerleyen bölümünde taktik olarak müdahale etmek isteyen Beşiktaş Antrenörü Müfit Arın oyunculara sesini duyuramayınca çareyi el ve kol hareketleri ile göstermekte buldu. İkinci yarıda etkili olan Beşiktaş akınlarına da bir nevi taraftarlar geçit vermedi. Salonda senkronize halde ıslıklayarak rakip takımı demoralize etmek isteyen taraftarlar Beşiktaş’ın yaptığı üst üste hatalarda etkili bir rol oynadı.
Beşiktaş Mogazlı oyuncular top kaybı yaşayınca birbirlerine dönerek kulaklarını işaret etti. Ardından Yozgat Belediyesi Bando ekibinin devreye girmesi ile coşku tavan yaptı. İlerleyen dakikalarda rakip takım baskı kurunca kırmızı siyahlılar sahadan yenik ayrılmıştı. Karşılaşmanın hemen ardından Bozoksporlu oyuncuları yanlarına çağıran taraftarlar kırmızı siyahlılar tarafından alkışlandı.
Maçtan sonra Bozokspor’un yabancı oyuncuları sosyal medya aracılığı ile taraftarlara bir kez daha teşekkür ettiler. Karşılaşmadan görseller paylaşan Bozokspor’un yabancı oyuncuları hayranlıklarını bu şekilde dile getirdiler. Ülkelerinde ki arkadaşlarını resimleri gönderen oyuncular bir nevi arkalarında ki taraftar gücününün havasını atmış oldu. Bozokspor resmi hesabı sosyal medya aracılığı ile Yozgat size siz Yozgat’a çok yakıştınız şeklinde paylaşım yaptı.
Öte yandan kırmızı siyahlılar Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ankara’da devam eden çalışmalarda Bozokspor antrenörleri, Adem Kızılay ve Rifat Şahin oyunun son anlarında düşen performanslara dikkat çekti. Oyuncular ile sık sık toplantılar düzenleyen antrenörler oyunun son anlarına kadar konsantreyi elden bırakmamalarını istedi. Şut çalışması ile devam eden antrenmanda Göztepe takımının analizi yapıldı.
Yozgat Bozokspor Kulüp Başkanı Cenker Doğan, “ Beşiktaş maçından sonra da dile getirmiştim. Bu takım Yozgat’a çok yakıştı. Alacağımız kararlarda bundan sonra iki kez düşüneceğiz. Çünkü artık arkamızdaki taraftarları da düşünmemiz gerekiyor. Oyuncularım destekten o kadar memnun oldular ki sürekli maç içerisinden videoları izlemek istediler. Bu onları daha da hırslandırdı. Sadece Beşiktaş değil kalan tüm karşılaşmalarda bu desteğin sürmesini arzu ediyoruz. Taraftarlara söz veriyorum daha çok gurur duyacakları bir Bozokspor seyredecekler.”dedi.
Yozgat Bozokspor Antrenörü Adem Kızılay, “ Oyuncular taraftar desteğini unutmazlar. Hala antrenmanlarda bunu dile getiriyorlar. Şehrimiz adına gurur duyduk. Takımımız adına gurur duyduk. Ben bu desteğin süreceğine inanıyorum. Bu destek sürdükçe biz iki kere düşünüp öyle adım atacağız. Tek istediğimiz Göztepe maçından galip ayrılmak.”dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19