""

BÜ tanıtım fuarına katıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:49

BÜ tanıtım fuarına katıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi Rize ve Erzurum’da düzenlenen yükseköğretim fuarlarına katıldı.

BÜ tanıtım fuarına katıldı
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2017 - 7:00

11-12 Mayıs 2017 tarihlerinde Rize Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ali Metin Kazancı Rize Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen “Rize 6. Üniversite ve Meslek Tanıtım Fuarı’nı Rize, Trabzon ve Artvin’de öğrenim gören lise 10bine yakın 12. sınıf öğrencisi standları ziyaret etti.
38 üniversitenin standlarının yer aldığı fuarın açılış konuşmasını yapan Rize Valisi Erdoğan Bektaş, eğitim kurumlarının geleceğe adam yetiştirdiklerini belirterek, geçmişe takılıp kalmadan, gelecek tahminlerini iyi yapıp gençleri iyi bir geleceğe hazırlamanın gerekliliğini belirtti.
Bozok Üniversitesi 15-16 Mayıs 2017 tarihlerinde ise Unilook tarafından düzenlenen Erzurum Teknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi fuaye alanında gerçekleştirilen Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’ne katıldı. 17 üniversitenin yer aldığı ve yaklaşık 4 bin öğrencinin ziyaret ettiği fuar, Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın açılış konuşması ile başladı. Rektör Prof. Dr. Yaylalı, ilde ilk defa düzenlenen bu çapta bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.
Yükseköğretim fuarlarında Bozok üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Vekili Akın Yonkuç ve tanıtım temsilcileri tarafından öğrenci, öğrenci velileri ve rehber öğretmenlere Bozok üniversitesi fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları, kontenjanlar, sosyal ve fiziki imkânlar hakkında bilgi verilerek üniversitemizin tanıtım materyalleri dağıtıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.