""

Çakıroğlu, dualarla anıldı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 20:04

Çakıroğlu, dualarla anıldı

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 2015 yılında Ege Üniversitesinde çıkan olaylarda bölücü örgüt sempatizanları tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu ölümünün üçüncü yıldönümünde unutmadı. Ülkücü Şehit Çakıroğlu düzenlenen programda dualarla anıldı.

Çakıroğlu, dualarla anıldı
Son Güncelleme :

22 Şubat 2018 - 7:00

Ege Üniversitesinde (EÜ) 2015 yılında çıkan olaylarda terör örgütü yandaşları tarafından bıçaklanarak şehit edilen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi ve Ülkü Ocakları Ege Üniversite sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün 3. Yılında rahmetle anıldı. Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi ziyareti sonrasında gerçekleştirilen anma törenlerinde Çakıroğlu’nun ve tüm şehitlerimizin ruhuna Kuran’ı Kerim okunup, öğrencilere lokum ve gülsuyu ikram edildi. Daha sonra İl binasında yapılan anma törenlerinde tüm Şehitler ve Fırat Çakıroğlu için Kuran’ı Kerim okunup, dualar edildi.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu’nu ölümünün 3 yılında rahmet ve dualarla andıklarını söyledi. Küçükduman, “Anma programını tertip eden üniversiteli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ülkücü camia olarak yurdumuzun dört bir tarafında Merhum Çakıroğlu ve tüm aziz şehitlerimiz için anma programları düzenleniyor ve dualar ediliyor. Ayrıca programımıza katılan Sayın Mehmet Ali Çakır’a da teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile şuan Afrin’de ülkemizin bekası için kahramanca mücadele eden Mehmetçiklerimize de dualar ediyoruz. Gönüllerimiz onlarla birlikte. Allah ordumuzu korusun.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.