""

ÇEDAŞ’tan muhtarlara plaket « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:49

ÇEDAŞ’tan muhtarlara plaket

ÇEDAŞ İşletme Müdürlüğü, Yerköy’de Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya gelerek plaket takdim etti.

ÇEDAŞ’tan muhtarlara plaket
Son Güncelleme :

11 Aralık 2017 - 7:00

ÇEDAŞ İşletme Müdürlüğü, Yerköy’de Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya gelerek plaket takdim etti.
CEDAŞ Bölge Müdürü Ahmet Sait Akboğa,Yozgat İl Müdürü Mustafa Yılmaz , Yerköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Coşgun, Yerköy İlçe İşletme Şefi Koray Çelik, Köy ve Mahalle muhtarlarının katılımları ile Yerköy Öğretmenevinde 2017 Yılının son toplantısını Yaparak Yerköy Köy ve Mahallelerindeki Yapılan ve yapılması gereken Elektrik Dağıtım ve aydınlatma sorunları görüştü.
Toplantıda söz alan Haşim Kılıç Mahalle Muhtarı Tahsin Kılıçlı CEDAŞ Bölge Müdürü Ahmet Sait Akboğa,Yozgat İl Müdürü Mustafa Yılmaz’a ,İlçe İşletme Şefi Koray Çelik’e Yerköy ve Tüm Muhtarlar adına Teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Köy ve Mahalle Muhtarlarına İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Yerköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Coşgun tarafından Paket takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.