""

Çekerek Başalan Köyü Derneği açıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:06

Çekerek Başalan Köyü Derneği açıldı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Koçubabalılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen aşure programına katıldı.

Çekerek Başalan Köyü Derneği açıldı
Son Güncelleme :

01 Kasım 2016 - 17:40

Çalışmaları hakkında Akgül’e bilgi veren Koçubabalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali İhsan Kılıçoğlu, “Gurbette yaşayan hemşehrilerimiz bir dernek çatısı altında toplanarak hasret gideriyor. Bizler için son derece önemli ve anlamlı böyle bir programda bizleri yalnız bırakmadığınız için size teşekkür ederim” dedi. Yaklaşık 300 üyenin katıldığı aşure programında dernek üyeleri ile birlikte aşure yiyen Akgül, “Aşure birliktir, beraberliktir. Bizi biz yapan içimizdeki tüm farklılıklara rağmen bir araya gelmiş ve huzurla yaşıyor olmaktır” dedi.
Başalanlılar bir dernekte toplanıyor
Akgül Cengizhan Mahallesi’nde Yozgat Çekerek Başalan Köyü Derneği’nin açılışına katıldı. Eğitim, sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceği derneğin açılışına CHP milletvekilleri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşta katıldı. Dernek yönetimine ve üyelere çalışmalarında başarılar dileyen Akgül, “Sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek oluyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İsimsiz 17 Kasım 2019 / 10:47 Cevapla

Çekerek boşalan köyü derneği