""

CHP Yozgat Merkez ilçe Kadın Kolları Başkanlığında Aydın dönemi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 19:30

CHP Yozgat Merkez ilçe Kadın Kolları Başkanlığında Aydın dönemi

Yozgat’ta CHP Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanlığına Gülay Genç Aydın atandı.

CHP Yozgat Merkez ilçe Kadın  Kolları Başkanlığında Aydın dönemi
Son Güncelleme :

28 Kasım 2016 - 7:00

CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen yönetim kurulu toplantısında Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Gülay Genç Aydın atandı.
Toplantıya, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, Kadın Kolları İl Başkanı Özgür Karslıoğlu ve yönetim kurulu katıldı. Alınan karar doğrultusunda Merkez Kadın Kolları Başkanlığına Aydın getirildi.
İl Başkanı Abdullah Yaşar, ülkede kadına en fazla değer ve en fazla yer veren partinin CHP olduğunu belirterek, partinin yozgat’ta ki çıtasını daha fazla yukarılara taşımak için çalışacaklarını söyledi.
Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aydın’a yeni görevinde başarılar dileyen İl Başkanı Yaşar, “Ülkemiz ekonomik ve sosyal anlamda büyük bir sıkıntı içerisinde bunun tek kurtuluş yolu partimizi iktidara taşımaktır. Bu konuda hepimize çok büyük görevler düşmektedir. Hep birlikte omuz omuza vererek bu kötü gidişe dur dememiz gerekir.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.