""

Coşkun: Şehir Hastanesi Yozgat’ın sağlık alanında dönüm noktası olacaktır « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:24

Coşkun: Şehir Hastanesi Yozgat’ın sağlık alanında dönüm noktası olacaktır

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Hayalim’ dediği şehir hastanesi projelerinden ilkinin memleketi Yozgat’ta hizmete girmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, projenin Yozgat’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.

Coşkun: Şehir Hastanesi Yozgat’ın  sağlık alanında dönüm noktası olacaktır
Son Güncelleme :

18 Ocak 2017 - 7:00

Coşkun, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ilk şehir hastanesinin Pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlaması ile Yozgat’ta sağlık alanında yeni bir çığır açıldığı söyledi.
COŞKUN’DAN
ANLAMLI TEŞEKKÜR!
Hastanenin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Coşkun; ” İlk Şehir Hastanesi Yozgat’ımızda hizmete başladı. Öncelikle emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, Değerli Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ Beyefendi, Milletvekillerimiz Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Rönesans Holding yetkilileri, Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve bağlı birimlerde görevli emeği geçen tüm çalışanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
HASSASİYET, GÜLER YÜZ ÖNEMLİ
Coşkun, her hizmette olduğu gibi sağlık sektöründe de hassasiyetlerin çok önemli olduğunu ifade etti.
“Hassasiyet, güler yüz, tatlı dilli hizmet çok önemli” diyen Coşkun; “İnsanlar bir yere giderken bakıyor, oraya giden insanların durumuna göre oraya teveccüh ediyor, gidiyor. İnşallah ümit ediyorum sağlıkla kaliteli hizmetin verildiği bir şehir hastanesi olarak tüm Türkiye’ye, dünyaya örnek olacak hastane olarak hizmet verecek” diye konuştu.
YOZGAT’IN SAĞLIKTA DÖNÜM NOKTASI
Yaklaşık 300 milyon liraya mal olan, 475 yataklı şehir hastanesinin Yozgat’ın sağlıkta dönüm noktası olduğunu vurgulayan Dr. Osman Coşkun, şunları söyledi:
“Türkiye’nin tam ortasında güneyden kuzeye, doğudan batıya Yozgat’ımızın ana arter üzerinde olması sebebiyle inşallah havaalanımızın açılması, hızlı trenimizin geçmesi ile önemli bir kavşak noktası olacak. Bu bilinçle şehir hastanesinin desteklenmesi çok önemli. Doktorundan diğer tüm çalışanlarına kadar işinin ehli insanların istihdam edilmesi ve hastaneye olumsuz etki yapacak davranışlara izin verilmemesi, hepsinden önemlisi hastaların hassas olması sebebiyle güler yüze, yakın ilgiye ihtiyaç duyacakları düşünülerek sağlık hizmeti verilmesi çok önemli. Bu kapsamda sorumluluk bilinci ile şehir hastanesinin Türkiye’nin en önemli hastanesi olması ortaya konulacak gayret çok önemli. Bu sayede de özellikle jeotermal kaynakların oldukça fazla olduğu ilimizde termal hastanelerin de gündeme gelmesi ile şehir hastanesi lokomotif görevi yapacaktır. Sağlık turizmi alanında da Yozgat’ın cazibe merkezi olması için önemli bir vesile olacaktır.”
Coşkun, şehir hastanesinin Yozgat’a ve ülkemize hayırlı, uğrulu olması temennisi ile tüm Yozgatlılara sağlıklı bir ömür diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.