""

Coşkun: Yüreğimize şetih ateşi düşürenlerden devletimiz hesabını soracaktır « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 14:20

Coşkun: Yüreğimize şetih ateşi düşürenlerden devletimiz hesabını soracaktır

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Ramazan ayının ilk gününde Yozgat ile birlikte pek çok ilde şehitlerin son yolculuğuna uğurlandığını belirterek; “Şahadet şerbeti içen kardeşlerimizin acısını mübarek Ramazan ayı içerisinde yaşamanın hüznü içerisindeyiz. Allah onlardan razı olsun, ailelerine sabırlar versin” dedi.

Coşkun: Yüreğimize şetih ateşi düşürenlerden  devletimiz hesabını soracaktır
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2017 - 7:00

On bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yazılı bir açıklama yayınlayan AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, mübarek ayın hürmetine edilen duaların kabul olması, terörün sona ermesi temennisinde bulundu.
Coşkun, Ramazan ayının ilk gününde Yozgat, Samsun, Ankara, Kayseri, Ağrı ve Gaziantep’e şehit ateşinin düştüğünü belirterek; “Terörle mücadele ederken, vatanı için şehit düşen Uzman Çavuş Gökhan Peker Yozgat’ta, Mustafa Özdemir Samsun’da, Yavuz Bayram Ankara’da, Abuzer Doğan Kayseri’de, Ferhan Gözen Gaziantep’te, Fetullah Aladağ Ağrı’da, mübarek Ramazan ayının ilk gününde son yolculuklarına uğurlandılar. Mübarek ayda, millet olarak şehit ateşinin düştüğü, kor olduğu yüreklerimizde bu acıyı fazlasıyla hissettik. Bu mübarek ayda bir kez daha terörü lanetlerken, verilen mücadelenin sonuca ulaşma aşamasında olduğunu belirtmek istiyorum. Türkiye, tarihinde en etkili mücadeleyi yürüttüğü günümüzde şehitlerimizin intikamı alınacak, ihanetin kökü kazınacaktır” diye konuştu. Ramazan ayının en önemli özelliklerinden bir tanesinin sabır ve şükür olduğunu ifade eden Coşkun, evlatlarını vatanı için şehit vermiş olan ailelerin sabrı ve şükrüne dualarla destek olunmasını istedi.
Mübarek üç ayların sonuncusu olan Ramazan ayının, vatanımıza birlik, beraberlik ve güç vermesi temennisinde bulunan Coşkun, tüm Yozgatlılar ve İslam Alemi’ne de hayırlı Ramazanlar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.