""

Çözüm Koleji Sarıkaya’yı konut etti « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:23

Çözüm Koleji Sarıkaya’yı konut etti

Yozgat Çözüm Koleji, her ay düzenlediği kariyer günü etkinliklerde bu ay, Yozgat’ın yetiştirdiği önemli sanatçılarından Mümin Sarıkaya’yı ağırladı.  

Çözüm Koleji Sarıkaya’yı konut etti
Son Güncelleme :

23 Aralık 2016 - 7:00

Son dönemlerin fenomen türküsü olan “Ben Yoruldum Hayat’ın” bestecisi ve güftecisi olan Mümin Sarıkaya, Yozgat Çözüm Koleji tarafından düzenlenen kariyer günleri etkinliğine katıldı. Öğrencilerle bir araya gelen Sarıkaya, öğrencilerle hem sohbet etti hem de seslendirdiği şarkılarla Çözüm Koleji Kariyer gününe renk kattı. Çözüm Koleji Müdürü Fatih Yılmaz, “Okulumuzun her ay düzenlemiş olduğu kariyer günü etkiliğinin bu ay ki konuğu son zamanların en çok konuşulan ve sevilen sanatçısı Mümin Sarıkaya oldu. Ben Yoruldum Hayat şarkısı ile gönüllere taht kuran Mümin Sarıkaya, okulumuz da öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Sarıkaya hem sohbetiyle hem de şarkılarıyla kariyer günü etkinliğimize renk kattı” dedi. Sanatçı Mümin Sarıkaya’nın Çözüm Koleji kariyer günü etkinliklerine katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Fatih Yılmaz, sanatçıya program sonunda teşekkür plaketi takdim etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.