""

Daştan’dan Görmez’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:03

Daştan’dan Görmez’e ziyaret

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, İlçede 50 dönüm arazi üzerinde yapımı devam eden İmam Hatip Külliyesi ile ilgili Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i makamında ziyaret etti.

Daştan’dan Görmez’e ziyaret
Son Güncelleme :

27 Aralık 2016 - 7:00

Başkan Suphi Daştan, ziyarette İmam Hatip Külliyesinde ki çalışmalar ve külliye içerisine yapılacak olan uygulama Cami’ nin detayları hakkında bilgi verdi. Başkan Daştan, “ İlçemizde eğitim alanında, tüm okullarımızın fiziki açıdan yenilenmesi ve eğitim standartlarının yükselmesi için gerek hükümetimiz gerek belediyemizin çalışmaları ara vermeden devam etmektedir. Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ın gayretleri neticesinde ilçemize kazandırılan 48 derslik Anadolu İmam Hatip Lisesi , 16 derslik İmam Hatip Orta Okulu olmak üzere toplamda 64 derslik olan İmam Hatip Külliyesi yapımı tamamlanmak üzeredir. Ayrıca 200 ‘ er kişilik iki adet öğrenci yurdu, spor salonu ve sosyal alanlarda İmam Hatip Külliyesi içerisinde mevcuttur. Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmez ‘ e yapılacak olan Cami’nin detaylarını anlattık. Nezaket ve ilgileriyle bizlerde tesir bırakan değerli Diyanet işleri Başkanımıza şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum’’dedi.
BaşkanDaştan günün anısına Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ‘e özel tasarım olan ‘’Rabia’’ hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.