""

Destek Programlarından yararlanmak için veri tabanına kayıtlı olmak şart « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:23

Destek Programlarından yararlanmak için veri tabanına kayıtlı olmak şart

KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık, KOSGEB Destek Programlarından yararlanmak isteyen işletmelerin, KOSGEB Veri Tabanında kayıtlı ve aktif durumda olması gerektiğini söyledi.

Destek Programlarından yararlanmak  için veri tabanına kayıtlı olmak şart
Son Güncelleme :

11 Şubat 2017 - 7:00

KOSGEB Destek Programının, işletme başvurusu esasına dayalı bir sistem olduğunu söyleyen KOSGEB Yozgat İl Müdürü Mustafa Işık, “Türk Ticaret Kanununda tanımlı gerçek veya tüzel kişi statüsünde olan ve Bakanlar Kurulu tarafından KOSGEB Destek Programları kapsamına alınan sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin öncelikle KOSGEB Veri Tabanına Kayıt Sürecine İlişkin Usul ve Esaslar çerçevesinde www.kosgeb.gov.tr internet adresinden kayıtlarını yapmaları gerekiyor. Ardından KOBİ Bilgi Beyannamesini doldurup eki evraklarıyla birlikte KOSGEB Yozgat Müdürlüğüne teslim ederek KOSGEB Destek Programlarına başvurabilirler” dedi.
Işık konuşmalarını şu ifadelerle sürdürdü: “Daha sonra işletmeden sorumlu KOBİ Uzmanı evrakları inceleyerek müracaat eden işletme, KOBİ vasfına haiz ve evrakları tamam ise uygunluk onayı vererek KOSGEB Destek Programlarına başvuru yapabilme sürecini başlatır. Bu ilk aşamadan sonra işletmeler diledikleri zaman destek başvurularını yapabilirler. KOSGEB Destek Programlarına işletmeler kullanıcı adı ve şifreleriyle online başvuru da yapabilmektedirler. Yozgat il genelinde KOSGEB tarafından desteklenen sektörlerde faaliyet gösteren işletmeler, KOSGEB Veri Tabanına kayıt ve KOBİ Bilgi Beyannamesinin doldurulması hakkında ayrıntılı bilgileri KOSGEB Yozgat İl Müdürlüğünden alabilirler”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.