""

Diyanet, TRT ve Anadolu Ajansı Bozdağ’a bağlandı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:02

Diyanet, TRT ve Anadolu Ajansı Bozdağ’a bağlandı

65’inci hükümetin kurulmasıyla yeni kabinenin Hükümet Sözcüsü hemşerimiz AK Parti Yozgat Milletvekili Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ oldu. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’a Diyanet İşleri Başkanlığı, TRT ve Anadolu Ajansı, bağlandı.

Diyanet, TRT ve Anadolu Ajansı Bozdağ’a bağlandı
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2017 - 7:00

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a, bu önemli kurumların bağlanması memleketi Yozgat’ta partli partisiz herkesi sevindirdi. Hemşehrileri, Bozdağ’ın bu göreve layık görülmesinin sebebini geçmiş hükümetlerde yaptığı başarılı çalışmaların yanı sıra devletine ve milletine sadakatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığı ve güvenine bağlıyor. Önemli kurumlardan sorumlu olan Başbakan Yardımcısı Bozdağ’ın bu görevleride layıkı ile başarılı bir şekilde yapacağı ifade ediliyor.
Yeniufuk Gazetesi olarak hemşehrimiz Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a yeni görevinin bir kez daha hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarılarının devamını temenni ediyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.