""

Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi kursu devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:42

Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi kursu devam ediyor

2016-2017 Yılı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açmış olduğu Kurslara katılım devam ederken 1. Dönem Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi kursuna katılım ve ilgi fazla oldu.

Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer  Ateşçisi kursu devam ediyor
Son Güncelleme :

22 Aralık 2016 - 7:00

Yerköy Halk Eğitim Merkez Müdürü Celal Yılmaz; yaptığı açıklamada, 20 kursiyerin katıldığı 32 saat süreli kursta Ömer Engin Erdoğan tarafından doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçiliği ile ilgili teorik ve pratik bilgiler verildiğini söyledi.
Doğalgaz yakıtlı kalorifer kazanı yakabilecek elemanlara ihtiyaç duyulduğunu dile getiren Yılmaz, “Doğalgaz yakıtlı kalorifer ateşçiliği, ilçemize gelen ve yaygınlaşan doğalgaz dolayısıyla önemli hale geldi. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine kursu açtık. Kurs sonunda sınav yaptık. Değerlendirme aşamasındayız. Kursta başarılı olanlara sertifika vereceğiz.” dedi.
Yılmaz, talep gelmesi halinde bu kursu tekrar açabileceklerini kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.