""

Dr. Kurca: Vatandaşımızın yüzde 85’i devlet hastanelerimizde tedavi görüyor « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 06:55

Dr. Kurca: Vatandaşımızın yüzde 85’i devlet hastanelerimizde tedavi görüyor

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kurca, il genelinde vatandaşların yüzde 85’inin devlet hastanelerinden sağlık hizmeti aldığını söyledi. Kurca, geriye kalan yüzde 10 civarının üniversite yüzde 3 ile 5 arasında ise özel hastanelerde tedavi gördüklerini belirtti.

Dr. Kurca: Vatandaşımızın yüzde 85’i  devlet hastanelerimizde tedavi görüyor
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2017 - 7:00

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, beraberinde Yozgat Şehir Hastane Yöneticisi Dr Aziz Ahmet Sürel, hastane idarecileri ile birlikte gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.
Yeni Şehir Hastanesinde düzenlenen basın toplantısında hastanenin fiziki ve genel durumu hakkında bilgi veren Genelsekreter Op. Dr. İsmail Kurca, amaçlarının vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi. Bütün eleştirileri dikkate aldıklarını ve kendilerine intikal eden sorunların giderildiğini vurgulayan Op Dr. Kurca, “Hastaneye gelen vatandaşlarımızdan özelikle yatan hastalarımızın memnuniyeti bizleri mutlu ediyor. Tabiki günlük binlerce vatandaşımız tedavi amaçlı hastanemize geliyor. Olası sorunlarla karşılaştıklarında ilgili birimlerimiz müdahale ederek hastamızın tedavi olarak memnun ayrılmasını sağlıyorlar.”dedi.Hastanede 811 kişinin hizmet alımı ile istihdam edildiğini vurgulayan Op Dr. Kurca, “Hastanemizde 811 şirket çalışanımız mevcut. Bunun yanı sıra 450 hemşire ve yardımcı sağlık personeli, 104 Uzman doktor, 6 pratisyen hekim ile vatandaşlarımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.