""

Dükkanının önünü süpüren esnaflara plaket « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:16

Dükkanının önünü süpüren esnaflara plaket

Yozgat Belediyesi iş yerinin bulunduğu sokağı her gün süpüren iki esnafa plaket verdi. Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ömer Duyar ile koordinatör Bülent Ünal ile birlikte esnafı ziyaret ederek teşekkür plaketini takdim etti.

Dükkanının önünü  süpüren esnaflara plaket
Son Güncelleme :

21 Şubat 2018 - 7:00

Büyük Caminin bulunduğu sokağı her gün süpüren esnaf Metin Ceylan, “Burayı temizleyince caddemiz tertemiz oluyor. İnsanlar gelip geçerken daha güzel bir ortam oluyor. Temizlik imandandır. Herkes kendi dükkanı önünü temizlerse tertemiz bir çevremiz olur” diye konuştu.
‘Temizlik işlerinde çalışan arkadaşlarımız hiç yorulmasın’ diyen Lise Caddesi esnaflarından Yusuf Yılmaz ise, “Yozgat bizim evimiz, sokaklar ise evimizin salonu. Bunun için buraları temiz tutmalıyız” dedi.
Temizlik İşleri Müdürü Ömer Duyar, temizlik konusunda Yozgat’ta çok yol kat ettiklerini söyledi.
‘Temizlemek değil, temiz tutmak önemli’ diyen Duyar, “Şehir de bir temizlik kültürü oluşturmak zorundayız. Buda tabiî ki tüm Yozgat insanına düşüyor. Bizim bir sloganımız var. Yozgat bizim evimiz, evimizi temiz tutalım. Bunun bilincinde hareket etmemiz lazım. Kişisel bakımımıza, evimize, arabamıza gösterdiğimiz önemi, temizliği, çevremize de göstermek zorundayız. Burada kul hakkı var. Çevre hepimiz çünkü. Bu noktada vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Yozgat hepimizin” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.