""

Dündar, Aksaray maçını değerlendirdi « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 12:32

Dündar, Aksaray maçını değerlendirdi

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’nın tecrübeli Teknik Direktörü Feridun Dündar, ligin 15.haftasından oynanan ve 3-3’lük beraberlikle sonuçlanan Aksaray Bld. Spor müsabakasının değerlendirmesini yapıp maçın hakemlerini eleştirdi.

Dündar, Aksaray maçını değerlendirdi
Son Güncelleme :

26 Ocak 2017 - 7:00

Yozgatspor 1959 FK’nın tecrübeli çalıştırıcısı Feridun Dündar, Aksaray Bld. Spor karşılaşmasında hakemler tarafından verilen kararların hiçbir şekilde futbol etiğine uymadığını dile getirdi. Maçın son dakikalarında oyuna giren ve beraberlik golünü atan Yozgatspor 1959 FK’nın kaptanı İlhan Özbay ise maçta attığı golün ve hemen ardından gördüğü kırmızı kartın değerlendirmesini yaptı.
“HAKEM GOL
VERMEDİKÇE ATTIK”
Bölgesel Amatör Lig 6.grup 15.hafta karşılaşmasında 3-3’lük beraberlikle sonuçlanan ve hakem hatalarının kabul edilemeyecek derecede olduğunu söyleyen kırmızı siyahlıların Teknik Direktörü Feridun Dündar, “ Hakem hataları her karşılaşmada olur. Biz art niyetli olmayan bütün kararları kabul ederiz. Ama ortada futbol etiğine uymayan kararlar var. Tam 4 golümüz verilmedi. Bunlardan 2 tanesi ofsayttı. Biz bunu kabul ediyoruz. Ama verilmeyen 2 golün hesabını sorarız. Oyuncularım her orta sahayı geçtiğinde maçın hakemleri art niyetli bir şekilde ofsayt bayraklarına sarıldılar. Verdiğimiz bütün emeklerin bu şekilde katledilmesi bizi rahatsız ediyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hakem vermedikçe gol pozisyonuna girip gol attılar. O gün sahada bütün oyuncularım yüzde yüzünü vererek oynadılar. Bizim için memnuniyet verici olan tek durum bu. Bundan sonra ki karşılaşmalarda iddiamız devam etse de etmese de biz sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Hepimiz çok üzüldük ama yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Yozgatspor oynadığı her müsabakada rakiplerine sahayı dar edecek. Bunun garantisini veriyorum.”dedi.
“BURUK BİR
SEVİNÇ OLDU”
Oyuna girmek için ısınırken o golü atacağını hissettiğini söyleyen Yozgatspor 1959 FK’nın tecrübeli kaptanı İlhan Özbay, “ Aksaray maçında yapılan hakem hatalarını gördüğümde çok sinirlenmiştim. Takım arkadaşlarım Yozgatspor’a yakışan bir mücadele verdiler. Ama verilmeyen golleri görünce ister istemez geriliyorsunuz. Hocam beni oyuna aldığında bana kaleyi gördüğüm anda şut çekmemi istemişti.
Çok şükür güzel bir gole imza attım. Oyuna girdiğim anda gördüğüm sarı kart Aksaraylı futbolcuların aşırı tahrik etmesi sonucu oldu. Bir itişme yaşadık. Maç zaten çok gergin bir ortamda geçiyordu. O golü attıktan sonra o kadar çok sevindim ki formamı çıkartıp sevinç yaşadım. Kırmızı kart gördüm. Buruk bir sevinç oldu benim için. İddiamız devam etmeyebilir ama Yozgatspor hiçbir kulübe kolay kolay puan verecek bir takım değildir. Yeter ki adil bir ortamda yönetilsin. Ben ve takım arkadaşlarım elimizden gelen her şeyi sonuna kadar yapacağız.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.