""

Dünya çevre günü kutlandı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:22

Dünya çevre günü kutlandı

Yozgat’ta Dünya Çevre Günü’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Dünya çevre günü kutlandı
Son Güncelleme :

10 Haziran 2017 - 7:00

Hava muhalefeti nedeniyle 8 Haziran Perşembe gününe ertelenen program, Cumhuriyet Meydanında Yozgat Belediyesi’nin 3 bin 500 kişiye verdiği iftar programı ile başladı.
İftar programının ardından Yozgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Katı Atık Tesisleri Birlik Müdürlüğünün resmi maskotu olan kahraman çevreci Bozokcan ve Bozoknaz, vatandaşlara ve çocuklara çevre bilincini anlatan gösteriler sergiledi. Çocuklar Bozokcan ve Bozoknaz ile vakit geçirerek çevre bilincini eğlenceli bir şekilde öğrendiler.
Programda Yozgat’ta en çok pil toplayan öğrencilere bisiklet, tablet gibi birçok hediye verildi. Daha sonra ‘Çevremizi temiz tutalım’ tiyatro oyunu katılımcıların beğenisine sunuldu.
Düzenlenen programa Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, birçok kurum müdürü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.