""

Erkekli: İç Anadolu’nun en etkili odalarındanız « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:17

Erkekli: İç Anadolu’nun en etkili odalarındanız

Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Çanakkale’de Borsa İstişare Toplantısı’ndayaptığı konuşmadafaaliyetlerini ve hizmet kalitelerini artırarak “Beş Yıldızlı” borsa olmayı başardıklarını belirterek, İç Anadolu’nun en etkili odalarından biri olduklarını söyledi.

Erkekli: İç Anadolu’nun en etkili odalarındanız
Son Güncelleme :

28 Mart 2017 - 7:00

Yozgat Ticaret Borsası, Çanakkale Zaferi’nin 102. Yılı dolayısıyla “Borsa İstişare Toplantısı’nı Çanakkale’de düzenledi. İl genelinden yaklaşık 200’e yakın üye katıldı. 3 gün süren programda Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı şehitlikler gezildi. Gezi’nin ardından ilk olarak Borsa İstişare Toplantısı son olarak da, ilçeler ile birlikte ayrı gruplar halinde görüşler, talepler ve sorunlar masaya yatırıldı.
ÇANAKKALE’DE
DUYGU SELİ
Yozgat Ticaret Borsası olarak Borsa İstişare Toplantısı’nı yapacakları yerin manevi bir değeri olmasını istediklerini ve bunun için de Çanakkale’yi seçtiklerini belirten Borsa Başkanı Mehmet Erkekli, bunun için 3 günlük bir program hazırladıklarını ifade etti. Erkekli, “İlk kez böyle bir organizasyon düzenledik ve Çanakkale olsun dedik. Çünkü Çanakkale öyle bir ruhtur ki esir yaşamaktansa ölmeyi yeğlerim diyen bir ruhtur. Buraya gelerek hem dua etmek istedik hem de toplantımızı burada gerçekleştirmek istedik” dedi.
DUALAR
ŞEHİTLERİMİZ İÇİN
Ticaret Borsası’nın 200’e yakın üyesi programın ilk gününde Çanakkale’deki şehitliklerini rehber eşliğinde ziyaret edip bilgi aldı. Boğazların denetiminin yapıldığı Kilitbahir Kalesi ile başlayan ziyaret, Namazgah Tabyaları, Saygıyeri Şehitliği, Çanakkale Abidesi, Bomba Sırtı, 27. Alay Şehitliği, 57. Alay Şehitliği ve Akbaşlar Şehitliği ile sürdü. Son olarak ise Çanakkale Tanıtım Merkezi’nde 3 boyutlu olarak canlandırılan 11 salonda savaşta yaşananları izlediler. Bir metre kareye 4 şehidin ve 600 merminin düştüğü Çanakkale Zaferi, borsa üyelerini duygulandırdı. Orada yaşananların rehberler eşliğinde anlatıması ile duygu seline kapılan borsa üyeleri gözyaşlarını tutamadı, hep bir ağızdan şehitlerimiz için dualar okundu.
DESTEĞİNİZ İÇİN
TEŞEKKÜR EDERİM
İstişare toplantısı öncesinde üyeler Çanakkale Savaşı ve Kınalı Hasan’ın anlatıldığı kısa filmi izledi. Daha sonra Yozgat Ticaret Borsası’nın faaliyetleri ve yaptığı ziyaretleri gösteren bir sunum yapıldı. Burada bir konuşma yapan Borsa Başkanı Mehmet Erkekli, istişare toplantısında üyelerine kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Üye menfaatlerini gözardı edici hiç bir faaliyette bulunmadıklarının altını çizen Erkekli, faaliyetlerini ve hizmet kalitelerini artırarak Beş Yıldızlı borsa olmayı başardıklarını belirtti. İş dünyasına ne kadar güçlü olduklarını da gösterdiklerini kaydeden Borsa Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı RifatHisarcıklıoğlu’na da verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
ETKİNLİKLERİMİZ SÜRECEK
Çanakkale ziyaretinin ve Borsa İstişare Toplantısı’nın oldukça verimli geçtiğini ifade eden üyeler ise Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli’ye bu etkinliği düzenlediği için teşekkür edip, bunun devam etmesini istediler.
Erkekli ise ilk kez böyle bir organizasyon düzenlediklerini ama sık sık da düzenlemeyi düşündüklerini söyledi. Erkekli, “Çanakkale’nin hepimiz üzerinde iyi bir iz bıraktığını düşünüyorum. atalarımız bu vatan için savaşarak canlarını verdiler, bugün biz onlar sayesinde varız” diye konuştu. Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli başkanlığında 200 üyesi Çanakkale ziyareti ve Borsa İstişare Toplantısı sonrasında Ankara’ya hareket ederek TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.