""

Fenerbahçeliler ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 13:55

Fenerbahçeliler ziyaret etti

Almanya’nın  Badenwürtemberg eyaleti Heilboronn şehri Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Talip Kuran, Stuttgart Yozgatlılar birliği (YOZ BİR) Başkanı İbrahim Açıkyürek iş insani Fazlı Karabulut’dan oluşan ekip, Almanya Yozgatlılar Federasyonu (AYDEF) Genel Başkan Yardımcısı  ve  basın görevlisi, aynı zamanda  DUYKON Aktuel dergisinin yazı işleri müdürü Doğan Tufan’ı  ziyaret ettiler.

Fenerbahçeliler ziyaret etti
Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 12:34

Ziyarette boyunca karşılıklı sohbetler edildi. Heilboronn Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Talip Kuran yaptığı konuşmada, “Doğan Tufan ağbim  Almanya’da  Haber ve yazılarıyla bize hep ışık oldu. Yıllarca davetlerimize iştirak etti. Fenerbahcemize  yazılarıyla destek oldu. Bizim bu kücük hediyemizi kabul etmesini diliyoruz” diyerek Doğan Tufan’a  Fenerbahçe logolu rozet ve kaşkolü hediye etti.

Doğan Tufan’da ziyaretlerinden dolayı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Talip Kuran,’a ve beraberindekilere teşekkür ederek,  “Beni çok duygulandırdınız. Fenerbahçe benim çocukluk aşkımdı bu hediyenizi ömür boyu  saklayacağım” dedi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.