""

FETÖ/PDY soruşturmasında 16 şahıs adliyeye sevk edildi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 18:28

FETÖ/PDY soruşturmasında 16 şahıs adliyeye sevk edildi

Yozgat merkezli 7 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan ve emniyette işlemleri tamamlanan 16 şüpheli adliyeye sevk edildi.

FETÖ/PDY soruşturmasında  16 şahıs adliyeye sevk edildi
Son Güncelleme :

19 Ocak 2017 - 7:00

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, “kamu kurumlarının para kaynaklarını örgüte aktarabilmek için ilgili kurumlara FETÖ mensubu üst düzey yönetici ve memurlar yerleştirmek”, “kurum yönetimini ele geçirdikten sonra FETÖ mensubu kişi ya da kuruluşlara kolaylık sağlayarak usulsüz işlem yapmak”, “usulsüz elde edilen teşvikleri FETÖ/PDY’nin finansmanında kullanmak” iddiasıyla gözaltın alınan 16 kişi adliyeye sevk edildi.
Aralarında üniversite imamı olduğu öne sürülen V.B. ve Kadışehri ilçe imamı S.Ş. ile birlikte O.E, S.G, M.C.T, M.M, H.K, D.Ö, B.G, O.Y, H.C.Y, H.V, S.B, M.Ç, İ.B. ve B.Y. polis eşliğinde Yozgat Adliyesine getirildi.
Zanlıların mahkemesi sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.