""

Fidanlar toprakla buluştu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:02

Fidanlar toprakla buluştu

Yozgat Bozok Üniversitesi 10. Bahar Şenlikleri kapsamında öğrenciler ve personeller tarafından 10 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Fidanlar toprakla buluştu
Son Güncelleme :

26 Nisan 2017 - 7:00

Öğrenciler başta olmak üzere akademik ve idari personel adına daha yaşanılabilir yeşil bir kampüs oluşturmak amacıyla başlatılan fidan dikimleri kampüsün yeşillenmesine katkıda bulundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey Bozok Üniversitesi 10. Bahar Şenlikleri kapsamında Erdoğan Akdağ Kampüs alanında 10 bin fidanın toprakla buluşturulduğunu belirtti.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey: “Tüm bu çalışmalar sonucunda hem üniversite öğrencilerimiz ve personelimiz hem de Yozgat halkı için önemli bir kazanım ortaya çıkacak. Daha yeşil ve daha modern bir kampüs oluşturmak için çalışıyoruz. Bu ağaçlandırma çalışmaları üniversitemizin güzelliğine güzellik katacak, tercih edilebilirliğini artıracak, yeşil üniversite kimliği oluşturacak. Öğrencilerimiz yirmi yıl sonra üniversiteden mezun olup da ziyarete geldiklerinde veya ilde görev aldıkları zaman diktikleri fidanların nasıl bir ormana dönüştüğüne tanıklık edecek ve mutluluk duyacaklar. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.