""

Fotoğrafçılar 14 Şubat’a hazır « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:44

Fotoğrafçılar 14 Şubat’a hazır

Yozgat’ta yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla fotoğrafçıların hazırladıkları birbirinden çeşitli ürünler müşterilerin hizmetine sunuluyor.

Fotoğrafçılar 14 Şubat’a hazır
Son Güncelleme :

10 Şubat 2017 - 9:10

Yozgat esnafında 14 Şubat Sevgililer Günü mesaisi devam ediyor. Hediyelik eşyacılar, çiçekçiler ve fotoğrafçılar yaklaşan 14 Şubat öncesi hazırlıklarını tamamladı ve vitrinler sevgililer gününe özel hazırlandı. Kentte fotoğrafçılık yapan Alper Yılmaz, 14 Şubat Sevgiler Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte satışlarda artış olmasını ümit ettiğini söyledi.
Yılmaz, “Dekoratif çerçeveler, kalpli ve yuvarlak saatler, düz ve kalpli puzzleler, yastıklar, sihirli kupalar ve anahtarlık çeşitleriyle 14 Şubat’ta vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Sevgililer gününe hazırız. Müşterilerimize özel hediyelik eşyaları kısa sürede tamamlayıp onlara veriyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.