""

Gençler sabah namazında buluştu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:07

Gençler sabah namazında buluştu

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Türkiye genelinde yaklaşık 235 gençlik merkezi ile aynı gün gerçekleştirdiği “Gençler Sabah NamazındaBuluşuyor”etkinliğine sabah namazını Çapanoğlu Büyük Camide gençlerle birlikte eda etti.

Gençler sabah namazında buluştu
Son Güncelleme :

25 Şubat 2017 - 7:00

Programa Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik, Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Rasim Parlak, şube müdürleri ve 65 genç katıldı.
İl Müdürü Oğuzhan Güneşer yaptığı açıklamada, gençlerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Gençlerimizle bir araya geldiğimiz Çapanoğlu Büyük Camii’nde namaz öncesi Yozgat Müftümüz Sayın Salih Sezik “Camii ve Gençlik” üzerine sohbet etti. Peygamber Efendimiz (s.a.v) ‘in genç yaşta İslam dini için neler yaptığını gençlerimize anlatarak O’nu her zaman hayatımızın her alanında örnek almamız gerektiğini vurguladı.
Ayrıca sabah namazı sonrası gençlerimizle kahvaltıda bir araya gelerek hasbihal ettik. Programa katılan gençlerimize Bakanlığımızın ve Yozgat Gençlik Merkezimizin gençler için gerçekleştirdiği faaliyetler ve projelerden bahsettik.
Sabah namazı buluşmalarımız her hafta Cuma günü ve her ayın son Pazar günü devam edecektir. Sabah namazı buluşmalarına tüm gençlerimizi bekleriz. Bu vesile ile faaliyete katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.