""

Gençler Ülkü Ocakları gecesinde coştu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:48

Gençler Ülkü Ocakları gecesinde coştu

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ülküde birlik, ülkede birlik” adlı gecede gençler Osman Öztunç ve Atilla Yılmaz’ın seslendirdiği türkülerle coştu.

Gençler Ülkü Ocakları  gecesinde coştu
Son Güncelleme :

12 Aralık 2017 - 7:00

Rızaa Kayaalp Spor Salonunda düzenlenen geceye, MHP Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Özcan Klavuz, MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Duran Küçükduman, Kayseri, Kırıkkale, Mersin, Çorum, Nevşehir İl Ocak Başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Oldukça yoğun katılımın yaşandığı gecede Ülkü Ocakları Genel Başkanı Özcan Klavuz, yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi. Klavuz, düzenlenen geceye katılmaktan Yozgatlılarla ve ülkücü camiayla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Duran Küçükduman’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman’da katılımlarından dolayı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Klavuz’a İl Başkanı Sedef’e, Merkez İlçe Başkanı Irgatoğlu’na ve illerden gelen ocak başkanlarına teşekkür ederek, birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan günler içerisinde olduklarını ifade etti.
Gecede sanatçılar, Osman Öztunç ve Atilla Yılmaz’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlere gençlerde zaman zaman eşlik ederek alkışlarla gönüllerince eğlendi.
Program sonunda Ülkü Ocakları Genel Başkanı Klavuz’a katılımlarından dolayı günün anısına tablo hediye edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.